Δράσεις Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2023

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, στο πλαίσιο της 10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2023, υλοποιήθηκαν από τους μαθητές του Γυμνασίου Κεραμωτής αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες με το σύνθημα «Η Κίνηση δίνει Ζωή». Επιπρόσθετα, οι μαθητές συμμετείχαν στην Πανελλαδική Σχολική Σκυταλοδρομία «Τρέχω για το ΕΥ», η οποία, εκτός από την αθλητική της διάσταση, εμπεριέχει και τις Ολυμπιακές Αξίες των οποίων η επιρροή είναι απαράμιλλη στην βελτίωση της κοινωνίας μας και πρέπει να αποτελεί στάση ΖΩΗΣ που πρέπει να κατακτιέται με προσπάθεια, στοχοπροσήλωση και ηθική ακεραιότητα.

Οι μαθητές, χωρισμένοι σε δέκα μεικτές ομάδες, συμμετείχαν επίσης σε αθλητικές και κοινωνικοπολιτισμικές δραστηριότητες (Σταθμούς Αθλητικών Δραστηριοτήτων) και πήραν μέρος σε ομαδικές δράσεις που αφορούν στη διαφύλαξη της σωματικής και ψυχικής τους υγείας μέσω του αθλητισμού.

Όλοι οι συμμετέχοντες γέμισαν με πολύ όμορφες εμπειρίες και έδωσαν υπόσχεση να βιώνουν το ευ αγωνίζεσθαι και το ευ ζην καθημερινά!

Μπορείτε να δείτε τις δράσεις των Σταθμών Δραστηριοτήτων παρακάτω. Θα χαρούμε πολύ να τις κατεβάσετε και να τις παίξετε με την παρέα σας: