Διδακτική επίσκεψη στο Ίδρυμα Ορμύλια / Τμήματα Α2, Β1, Β2 – 28.11.2023

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, μαθητές των τμημάτων Β1, Β2 και Α2, με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών κ. Παπαζήση, κ. Σακοράφα και κ. Σωτηρέλη, πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο «Ίδρυμα Ορμύλια», στο πλαίσιο βιωματικής εκπαίδευσης αναφορικά με την προληπτική ιατρική. Οι υπεύθυνοι του Ιδρύματος, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, μας κάλεσαν αφιλοκερδώς ώστε να μάθουμε πώς να προστατεύουμε τον εαυτό μας και να προνοούμε για την υγεία του σώματός μας.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης συμπεριελάμβανε ενημέρωση από τους υπεύθυνους, αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες (εκμάθηση κανόνων αθλημάτων και βιωματική προσέγγιση, δημιουργία χειροτεχνημάτων από πηλό, ψηφιδωτά κτλ), καθώς και τη διενέργεια δωρεάν εξετάσεων προληπτικής ιατρικής, στους μαθητές των οποίων οι γονείς δήλωσαν ότι επιθυμούν, μεσω ειδικής φόρμας του Ιδρύματος.

Οι μαθητές έφτασαν στο Κοινωφελές «Ίδρυμα Ορμύλια» στην Ορμύλια Χαλκιδικής και ακολούθησε μικρή ξενάγηση στον χώρο. Έγινε επιμόρφωση για την Προληπτική Ιατρική και δόθηκε δυνατότητα συμμετοχής σε ιατρικές εξετάσεις. Χωρισμένοι σε τρεις ομάδες, οι μαθητές συμμετείχαν σε αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες από τους υπεύθυνους του Ιδρύματος. Τέλος, δόθηκε δωρεάν γεύμα καθώς και προσωπικό πακέτο προσωπικής υγιεινής και προληπτικής ιατρικής σε κάθε μαθητή.

Η ομάδα υπευθύνων τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την όμορφη υποδοχή, καθώς και την παροχή δωρεάν μεταφοράς από και προς την Κεραμωτή, εξετάσεων, γεύματος και προσωπικού δώρου ατομικής υγιεινής είναι η παρακάτω:
-Κυριάκος Αντωνίου: Διευθυντής Ιατρικού Κέντρου
-Κλεάνθης Νιζάμης: Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων
-Στέλιος Συκιώτης: Υπεύθυνος Υλικοτεχνικής Υποστήριξης & ΙΤ Manager
-Ιατροί και νοσηλευτές που συνεργάζονται με το Ίδρυμα.