ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ & ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ “ΚΑΝ’ ΤΟ Ν’ ΑΚΟΥΣΤΕΙ 2024” με τίτλο: Η δύναμη της φιλίας – The power of friendship

H Επιστημονική Εταιρεία European School Radio – Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο, η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας συνδιοργανώνουν τον Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος & Τραγουδιού “Κάν’το ν΄ ακουστεί 2024” με τίτλο: Η δύναμη της φιλίας – The power of friendship. Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε όλες τις σχολικές μονάδες διεθνώς.

Αν κάποιοι μαθητές μας ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος με κάποια δημιουργία τους, παρακαλούμε να μας ενημερώσουν.

Κατηγορίες Διαγωνισμού:
1. Ραδιοφωνικό μήνυμα, μέχρι 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα
2. Πρωτότυπο Τραγούδι, μέχρι 3 λεπτά


Διαδικασία και Προθεσμία Υποβολής:
Οι συμμετοχές θα υποβληθούν μέσω ειδικής φόρμας, ο σύνδεσμος της οποίας θα δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού, και η υποβολή θα πρέπει να γίνει από την 27η Νοεμβρίου 2023 έως την 14η Ιανουαρίου 2024.

Σχετικά με τη λήξη υποβολής συμμετοχών, λαμβάνοντας υπόψη ότι η έγκριση της δράσης μας και η επίσημη ενημέρωση από το Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. εστάλη στα σχολεία της Ελλάδας μέσα στον Δεκέμβριο, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να μετακινήσει την προθεσμία μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου 2024.

Δεν απαιτείται προ-εγγραφή στον Διαγωνισμό, αρκεί η υποβολή των συμμετοχών.

Μπορείτε να διαβάσετε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ & ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ “ΚΑΝ’ ΤΟ Ν’ ΑΚΟΥΣΤΕΙ 2024 με τίτλο: Η δύναμη της φιλίας – The power of friendship κάνοντας κλικ εδώ.