Ανταλλαγή ειδών (Bartering) από όλους τους μαθητές στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus+ «BE GREEN WITH PRECYCLING, BARTERING AND ZERO WASTE»

Αγαπητοί μας μαθητές,
Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ που τρέχει στο σχολείο μας με θεματική «BE GREEN WITH PRECYCLING, BARTERING AND ZERO WASTE», περιμένουμε από τον κάθε έναν από εσάς να φέρετε όσα πράγματα έχετε «βαρεθεί» και έχετε πεταμένα στην ντουλάπα σας, στη βιβλιοθήκη σας, στο δωμάτιό σας και να τα ανταλλάξετε με τους συμμαθητές σας.

Όσα πράγματα φέρετε, τόσα θα πάρετε!
Δεν υπάρχει περιορισμός προς τα πάνω ή προς τα κάτω στα είδη που μπορεί να φέρει κάποιος.
Καλό θα ήταν να συμμετάσχουμε όλοι, μια και είναι μια όμορφη ευκαιρία να πάρουμε νέα πράγματα (βιβλία, είδη ρουχισμού, μπιμπελό, παιχνίδια κ.τ.λ.) χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα, καθώς και να κάνουμε κάποιον συμμαθητή μας χαρούμενο με ένα είδος που έχουμε στην άκρη και δε χρησιμοποιούμε.

Ήδη έχουν μαζευτεί στο σχολείο όμορφα πραγματάκια! Ας συνεισφέρουμε όλοι, ώστε να κάνουμε τη δραστηριότητα αυτή πανέμορφη!

Παρακαλείσθε, ωστόσο, όσα πράγματα φέρετε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σκεφτείτε ότι αν είναι κάτι χαλασμένο και δε σας αρέσει, σίγουρα δε θα αρέσει και στους συμμαθητές σας.

Περιμένουμε την προσφορά σας ως και την Τετάρτη!