ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΡΟΟΔΟΥ Α΄ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 2023-2024

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε ότι οι Έλεγχοι Προόδου των μαθητών του σχολείου θα δοθούν την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024.

Οι μαθητές θα κάνουν κανονικά το εξάωρο μάθημά τους συμπτυγμένο. Το κουδούνι μετά την 6η ώρα θα χτυπήσει στις 12.00μμ, οπότε μπορούν και να προσέλθουν οι γονείς για να γίνει  επίδοση βαθμολογίας του Α΄ τετραμήνου. (Παρακαλούμε θερμά να μην προσέλθετε για την παραλαβή των βαθμών πριν την ορισμένη ώρα ή μέρα.) 

Αρχικά όλοι οι γονείς/κηδεμόνες παρακαλούνται να παραβρεθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ερατώ» ώστε να παρακολουθήσουν ένα χιουμοριστικό και πολύ δημιουργικό θεατρικό δρώμενο από κάποιους μαθητές μας.

Στη συνέχεια, στην αίθουσα διδασκαλίας κάθε τμήματος θα δοθούν οι βαθμοί από τους υπεύθυνους τμημάτων. Οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί θα παραβρίσκονται στον χώρο του σχολείου για να ενημερωθείτε για τους επί μέρους βαθμούς των παιδιών σας. 

Επισημαίνεται ότι ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ επειδή ιδανικά επιθυμούμε να γνωριστούμε με όλους τους γονείς και να συζητήσουμε τις απόψεις σας, τις αγωνίες σας και τις επιθυμίες σας σχετικά με την πρόοδο των μαθητών μας και τη ζωή τους στη σχολική κοινότητα. 

Θα είμαστε στο σχολείο αρκετή ώρα για να παραλάβετε τις βαθμολογίες. Ωστόσο, για όσους κηδεμόνες δεν καταφέρουν να έρθουν την Παρασκευή, το σχολείο θα είναι ανοιχτό για να παραλάβετε τους βαθμούς από τη Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου.