Αγιασμός και Έναρξη Σχ. Έτους 2023-2024

Αγαπητοί μαθητές,
Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, 
Καλή και Ευλογημένη Χρονιά σε όλους, με υγεία, χαμόγελα και πολλές επιτυχίες!

Ο αγιασμός για το νέο σχολικό έτος θα γίνει στον χώρο του σχολείου, τη Δευτέρα 11/09/2023, γύρω στις 10.00 π.μ.. 

Οι μαθητές θα προσέλθουν στις 8.15 π.μ., ώστε να μπουν στις τάξεις και να πάρουν βιβλία. 

Tο λεωφορείο, για τους μαθητές που διαμένουν εκτός Κεραμωτής, θα περάσει από τις καθορισμένες στάσεις στις 7.30 π.μ. (Αγίασμα/Πηγές) και στις 7.50 π.μ. (Χαϊδευτό/Νέα Καρυά).

Η επιστροφή των μαθητών, τη Δευτέρα, θα γίνει στις 11.00 π.μ.. Παρακαλούνται οι μαθητές που μετακινούνται με υπεραστικό λεωφορείο να περάσουν από το γραφείο της Διεύθυνσης για να παραλάβουν προσωρινό Δελτίο Μετακίνησης, ώστε να μη χρειαστεί να πληρώσουν εισιτήριο.
Το δελτίο αυτό έχει ισχύ έως τέλος Σεπτεμβρίου, οπότε παρακαλείσθε να μην το χάσετε ή καταστρέψετε.

Kατά την καθημερινή μετακίνηση από και προς το σχολείο, οι μαθητές οφείλουν να έχουν μαζί τους το επίσημο Μαθητικό τους Δελτίο Μετακίνησης. Γι’ αυτό παρακαλούνται να προσκομίσουν άμεσα φωτογραφία, ώστε να εκδοθούν τα δελτία εγκαίρως. 

Τη Δευτέρα οι μαθητές θα πάρουν βιβλία, οπότε παρακαλούμε να φέρουν τις σχολικές τσάντες τους (θα δοθούν στο σχολείο σακούλες για να μοιραστεί το βάρος).

Την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, θα γίνει τετράωρο μάθημα. Το κουδούνι για την πρώτη ώρα χτυπάει στις 8.15 π.μ.. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει κανονικά, τις ώρες που προαναφέρθηκαν. Η επιστροφή, για τις δύο αυτές ημέρες, θα γίνει με λεωφορείο που θα περάσει από τη στάση κοντά στο σχολείο, στις 11.30 π.μ.. 

Καλή αρχή!